День Святого Духа.

День Святого Духа.

На другий день після П'ятидесятниці Церква вшановує у своїх богослужіннях Святого Духа, Того, котрий зійшов на апостолів і осінив їх благодаттю. В нашому храмі читався акафіст в честь свята.

Після читання акафісту, на запрошення настоятеля храму Св. Тройці с. Юшківці протоієрея Ігоря Штима благочинний Оратівського району прот. Ярослав Мацюк прибув на храмове свято, щоб разом із прихожанами і священиками благочиння піднести свої молитви до Бога. Була відслужена святкова Літургія, разом із прибулим на свято духовенством Оратівського благочиння. На Літургії проповідував свящ. Михайло Угрин, який розкрив важливість цього свята, особливо для жителів цього села. На службі був також присутній сільський голова с. Юшківці, який також разом з усіма парафіянами молився під час Літургії. Літургія закінчилась уставним многаліттям.

В кінці Літургії благочинний подякував настоятелю і громаді за запрошення на свято, побажав їм міцного здоров'я і успіхів у їхніх трудах. В свою чергу і настоятель подякував о. Ярославу і всім присутнім священикам за спільну молитву.